• image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Rijwielverhuur

Rijwielverhuur, Mountainbikeverhuur, Electrische fietsverhuur (Ebikeverhuur),Racefietsenverhuur en Scooterverhuur 't Zinkviooltje biedt u de mogelijkheid om op actieve wijze het schitterende Limburgse landschap, Drielandenpunt en/of de belgische Voerstreek te ontdekken. De streek biedt onbegrensde mogelijk heden voor fietsers en mag zonder meer uniek genoemd worden. Rust, ruimte, natuurschoon en een uiterst gevarieerd landschap zijn in de omgeving ruimschoots aanwezig. Wilt u lekker toeren over de verharde weg, of geeft u de voorkeur aan het ruigere werk. Wij hebben voor u de juiste fiets van de beste kwaliteit. Electrische fietsen, Ebikes,Toerfietsen, Hybride fietsen,Sporthybriden, Mountainbikes, Racefietsen of Kinderfietsen. Wij hebben voor elke type fiets verschillende routes uitgezet.

imageimageimageimageimageimage
 
Klik voor een vergroting op een van de afbeeldingen. 

KLIK hier voor het type fiets

Mountainbikes
hebben wij in 6 soorten,

- Instapmodel zonder vering € 17,50 p.st.p.d.

- Magura hydrolische velgremmen en voorvorkvering: € 22,50 p.st.p.d.

- Hydrolische schijfremmen van Shimano en verende voorvork: € 26,00 p.st.p.d.

- 29ers, deze hebben ook Shimano hydrolische schijfremmen en verende voorvork:€ 30,00 p.st.p.d.

- BIG SEVEN, 27,5 inch wielmaat, Big Seven van Merida met Fox/Rockshock verende voorvork: € 35,00 p.st.p.d.

- CENTURION 26 inch XT mountainbikes, geheel afgemonteerd met Shimano XT groep,hydrolische schijfremmen en FOX verende voorvork, extra lichte mountainbikes van het merk Centurion, winkelwaarde € 2200,00 per stuk,€ 30,00 p.st.p.d.(omdat ze 2x overjarig zijn ingekocht.)


Ook kunt U bij ons terecht voor de huur van scooters voor heerlijk te toeren door de Zuid Limburgse heuvels. Super leuke uitstraling door het chroompakket en rieten mandje achterop.

De scooters zijn 25 km snorscooters onderverdeeld in Retro en Vespa scooters en zelfs enkele kleinere mensen/vrouwtjes;-) scooters.

....Heerlijk toeren door de Zuid-Limburgse heuvels zonder helmplicht.

Wij hanteren verschillende dagprijzen:

- € 20,00 voor 2 uur.

 - € 25,00 voor 4 uur.

- € 39,00 voor de hele dag, van 9 uur tot Uiterlijk 18.30 u.

Wij tanken de scooter vol met brandstof omdat wij tever van een tankstation verwijderd zijn, Tankvulling inclusief Handlingskosten € 10,00 per scooter. 

Achteropzittende € 10,00 per persoon. 

Waarborg: € 100,00 per scooter. (in overleg)

Schadebegrenzing bij scooters: d.w.z. bij schade hoogstens € 100,00 betalen per schade per scooter, dit kost € 10,00 per scooter.

Afkoop eigen risico WA verzekering d.w.z. De scooters zijn WA verzekerd met een eigen risico per scooter van € 175,00 dit eigen risico kunt U afkopen voor € 10,00 per scooter.

 

-Ebike's hebben wij in 2 soorten, die met dubbele accu voor een goede actieradius hier in het heuvelland, Onze hele Ebikevloot met Giant Ebikes met 36 volt dubbele accu's met een winkelwaarde van € 2400,00 per stuk. Ook voor de kleinere dames hebben wij Ebikes met een enkele accu die minder zwaar zijn. Alle Ebike's met dubbele accu hebben een dubbele zadeltas en een extra insteekkettingslot.

Deze kosten € 25,00 p.st.p.d.

Ebike's model 2019 en 2020 met middenmotor, met Yamaha motor, Shimano Steps motor en Bosch motor. ( beperkte voorraad vanwege hoge aanschafkosten rond de € 3000,00 tot € 4000,00 per stuk).

Deze kosten € 32,50 p.st.p.d.

 

Ook hebben wij diverse gebruikte fietsen die weer verkocht worden.


Wij kunnen u de volgende service en faciliteiten bieden:

  • Bent U op vakantie in de buurt van Epen, Mechelen, Vijlen, Vaals, Slenaken, Noorbeek, Gulpen, Maastricht, Wijlre, Schin op Geul, Margraten, Heerlen, Valkenburg, Wijlre, Schin op Geul, Aken, Aachen, Drielandenpunt, Voerstreek, Teuven,Sint Martensvoeren, S`gravenvoeren Sippenaeken, Gemmenich, Holset, Lemiers, etc...? In overleg kunnen de fietsen worden bezorgd en afgehaald op uw vakantieadres in de regio (indien tijdig gereserveerd, 48 uur voor 1e huurdatum, LET OP!!!!! i.v.m. de enorme drukte in Juli Augustus en September 2020 bezorgen wij niet meer voor 1 of 2 dagen, vanaf 3 dagen na afspraak kan dit eventueel wel.)
  • *Routekaarten, plakspullen, reparatiesetjes, pompen en montage van kinderzitjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle mountainbikes hebben standaard dubbele bidonhouder en antilekbanden. * Douche- en omkleedruimtes. * Ruime parkeergelegenheid aanwezig. * Een ruim zon- en schaduwrijk terras om uit te rusten na een fietstocht. 


Naast verhuur van rijwielen bieden wij ook verschillende extra activiteiten aan. Zie voor een overzicht van verschillende mogelijkheden op de pagina prijzen rijwielverhuur.


fietsenVoor meer informatie en reserveringen:

LET OP: WEGENS DE ENORME DRUKTE KUNT U HET BESTE EEN EMAIL STUREN ! WIJ ANTWOORDEN DE MAIL 1X PER DAG.

ZET IN DE MAIL ZOVEEL MOGELIJK INFO, VOORNAAM, ACHTERNAAM, ADRESGEGEVENS THUIS, NAAM VAKANTIEVERBLIJF, SOORT FIETS EN LENGTEMATEN IN CENTIMETERS, MOBIELE NUMMER.

ELKE DAG OPEN VAN 10 UUR TOT 18 UUR

Telefoonnummer:   (0031) 6-44 88 6187 ( Niet inspreken, geen sms)

Telefoonnummer en WhatsAppnummer:     (0031) 6-2006 56 96 (IN JULI<AUGUSTUS 2020 RESERVEREN VIA EMAIL AUB)

Alleen voor PECH onderweg: 0031 6-8326 13 87

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze openingstijden in augustus september 2020:

Meestal zijn wij in het seizoen elke dag open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur, maar indien het een dag erg regent kunnen wij een paar uurtjes eerder sluiten, retour bezorgen kan wel altijd tot 18 uur.

De fietsen/scooters  mogen gebruikt worden tot uiterlijk 18.00 uur.

Rijwielverhuur 't Zinkviooltje, Plaatweg 10, 6285 NK Epen (L)

 

PARKEREN!!! LET OP!!!!: 't Zinkviooltje is gevestigd helemaal aan het einde van de doodlopende Plaatweg, voor ons bedrijf staat een slagboom die automatisch opend, dan verder doorrijden en links aanhouden, daar komt een grote gratis parkeerplaats achter de hoge groene heg, deze is gratis voor klanten van 't Zinkviooltje.(zie filmpje hier op zinkviooltje.nl)