• image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Rijwielverhuur

Rijwielverhuur, Mountainbikeverhuur, Electrische fietsverhuur (Ebikeverhuur),Racefietsenverhuur en Scooterverhuur 't Zinkviooltje biedt u de mogelijkheid om op actieve wijze het schitterende Limburgse landschap, Drielandenpunt en/of de belgische Voerstreek te ontdekken. De streek biedt onbegrensde mogelijk heden voor fietsers en mag zonder meer uniek genoemd worden. Rust, ruimte, natuurschoon en een uiterst gevarieerd landschap zijn in de omgeving ruimschoots aanwezig. Wilt u lekker toeren over de verharde weg, of geeft u de voorkeur aan het ruigere werk. Wij hebben voor u de juiste fiets van de beste kwaliteit. Electrische fietsen, Toerfietsen, Hybride fietsen,Sporthybriden, Mountainbikes, Racefietsen of Kinderfietsen. Wij hebben voor elke type fiets verschillende routes uitgezet.

 

Mountainbikes hebben wij in 4 soorten, Mountainbikes met Magura hydrolische velgremmen van Magura en voorvorkvering, Mountainbikes met hydrolische schijfremmen van Shimano en verende voorvork, Mountainbikes met grotere 28 inch wielen, de zogenaamde 29ers, deze hebben ook Shimano hydrolische schijfremmen en verende voorvork. 27,5 inch wielmaat, Big Seven van Merida met Fox/Rockshock verende voorvork. NIEUW: 26 inch XT mountainbikes, geheel afgemonteerd met Shimano XT groep,hydrolische schijfremmen en FOX verende voorvork, extra lichte mountainbikes van het merk Centurion, winkelwaarde € 2200,00 per stuk, staan niet in de prijslijst, kosten € 30,00 p.st.p.d.(omdat ze 2x overjarig zijn ingekocht.)


Ook kunt U bij ons terecht voor de huur van scooters voor heerlijk te toeren door de Zuid Limburgse heuvels. Super leuke uitstraling door het chroompakket en rieten mandje achterop.

De scooters zijn 25 km snorscooters onderverdeeld in Retro en Vespa scooters....Heerlijk toeren door de Zuid-Limburgse heuvels zonder helmplicht.

 

Onze Ebike's hebben allemaal dubbele accu voor een goede actieradius hier in het heuvelland, Onze hele Ebikevloot met Giant Ebikes met 36 volt dubbele accu's met een winkelwaarde van € 2400,00 per stuk. Ook voor de kleinere dames hebben wij Ebikes met een enkele accu die minder zwaar zijn. Alle Ebike's met dubbele accu hebben een dubbele zadeltas en een extra insteekkettingslot.

 

Ook hebben wij diverse gebruikte fietsen die weer verkocht worden.

Tevens verkopen wij splinternieuwe Electrofietsen van het merk Giant, wij hebben deze fietsen ook zelf in ons verhuurprogramma,als U beslist om een nieuwe fiets te kopen krijgt U het verhuurbedrag in mindering gebracht, zo kan U op ideale manier een nieuwe ebike testen. Vraag naar de superaanbiedingsprijzen.


Wij kunnen u de volgende service en faciliteiten bieden:

  • Bent U op vakantie in de buurt van Epen, Mechelen, Vijlen, Vaals, Slenaken, Noorbeek, Gulpen, Maastricht, Margraten, Heerlen, Valkenburg, Wijlre, Schin op Geul,Aken, Aachen, Drielandenpunt, Voerstreek, Teuven,Sint Martensvoeren, S`gravenvoerenSippenaeken, Gemmenich, etc...? In overleg kunnen de fietsen worden bezorgd en afgehaald op uw vakantieadres in de regio (indien tijdig gereserveerd, 48 uur voor 1e huurdatum).
  • *Routekaarten, plakspullen, reparatiesetjes, pompen en montage van kinderzitjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle mountainbikes hebben standaard dubbele bidonhouder en antilekbanden. * Douche- en omkleedruimtes. * Ruime parkeergelegenheid aanwezig. * Een ruim zon- en schaduwrijk terras om uit te rusten na een fietstocht. * Toerfietsen met 3 versnellingen, ideaal voor scholen.
  • Hybridefietsen met 24 versnellingen.
  • Electrofieten (fietsen met trapondersteuning). * Mountainbikes met verende voorvork en hydrolische SCHIJF-remmen van Shimano.
  • 29ers mountainbikes met verende voorvork en hydrolische schijfremmen * NIEUW!!! Big Seven, 27,5 mountainbikes van Merida * Racefietsen afgemonteerd met de 30 speed Ultegra groep van Shimano of Racefietsen afgemonteerd met de Tiagra groep van het merk Giant of Merida.
  • Retro/Vespa  snorscooters, scooterverhuur, 25 km scooters al vanaf € 20,00 * Voor grotere groepen leveren wij ook door heel Nederland, België en Duitsland.


Naast verhuur van rijwielen bieden wij ook verschillende extra activiteiten aan. Zie voor een overzicht van verschillende mogelijkheden op de pagina prijzen rijwielverhuur.


fietsenVoor meer informatie en reserveringen:

Telefoonnummer:   (0031) 6-44 88 6187

Telefoonnummer en WhatsAppnummer:     (0031) 6-2006 56 96

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag op afspraak. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Meestal zijn wij in het seizoen elke dag open vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur.

De fietsen/scooters  mogen gebruikt worden tot uiterlijk 18.30 uur.

Rijwielverhuur 't Zinkviooltje, Plaatweg 10, 6285 NK Epen (L)

 

PARKEREN!!! LET OP!!!!: 't Zinkviooltje is gevestigd helemaal aan het einde van de doodlopende Plaatweg, voor ons bedrijf staat een slagboom die automatisch opend, dan verder doorrijden en links aanhouden, daar komt een grote gratis parkeerplaats, deze is gratis voor klanten van 't Zinkviooltje.